Зърнени, семена и бобови


50
Елда Vibo 500гр
5.59 лв./бр
Ленено семе ТИТ 200гр
1.29 лв./бр
Чиа La Garone 300 гр
6.49 лв./бр
Киноа Фамилекс 300 гр
3.85 лв./бр
Белено просо ТИТ 500гр
2.79 лв./бр
Чия Фамилекс 300 гр.
7.19 лв./бр
Елда сурова био 500гр
6.15 лв./бр
Нахут Krina Сух 500гр
2.59 лв./бр
Нахут, Тит, 500 гр
2.65 лв./бр
Ширитаки нудъл 200 гр.
6.29 лв./бр