Консерви

Лютеница Селце 580гр
2.09 лв./бр
Промоция
  • Ново
Мед пчелен Българе 740 гр
8.39 6.69 лв./бр
Грах зелен Deroni 400гр
2.19 лв./бр
Промоция
Червен боб Heinz, 400 гр.
2.79 2.35 лв./бр