На клечка

Сладолед Nero Клечка
1.19 лв./бр
Промоция
Сладолед Boss Бял Шоко 76гр
2.99 2.29 лв./бр
Сладолед Pirulo Frutti 64гр
0.99 лв./бр
Промоция
Сладолед Boss Cookies Стик 72гр
2.99 2.29 лв./бр
Промоция
  • Ново
Сладолед Boss Parlines, 110гр
2.99 2.29 лв./бр
Сладолед M&M 62 гр
2.49 лв./бр
  • Ново
Промоция
Сладолед Boss Класик 75гр
2.99 2.29 лв./бр
Сладолед Snickers 73.5гр
2.49 лв./бр