Руски

Ирис сметанов 140гр
1.50 лв./бр
Арменски лаваш 300 гр
2.90 лв./бр
Кефир 2% 900гр
2.99 лв./бр
Кефир 2% 400гр
1.80 лв./бр
Сок от бреза 1л
2.99 лв./бр
Творог сказка 9% 275гр
3.50 лв./бр
Творг сказка 0,5% 275гр
3.30 лв./бр