Сладоледи

Сладолед Nero Клечка
1.19 лв./бр
Сладолед Pirulo Frutti 64гр
0.99 лв./бр
Промоция
Сладолед Boss Бял Шоко 76гр
2.99 2.79 лв./бр
Промоция
Сладолед Boss Cookies Стик 72гр
2.99 2.79 лв./бр