Снакс

Снакс Lotto Масло 60гр
0.79 лв./бр
Снакс Lotto Mega Nuts 60гр
0.95 лв./бр
Pom-Bar оригинал 40гр
1.29 лв./бр
Промоция
Снакс Star Сол 65гр
0.99 0.89 лв./бр
Снакс Star Mix Чили 90гр
1.45 лв./бр
Пелети Чипи 45гр
1.09 лв./бр
Снакс Lotto фъстък 90гр
1.19 лв./бр
Промоция
Снакс Star Сирене 73гр
0.99 0.89 лв./бр
Pom-Bar оригинал 23гр
0.49 лв./бр
Снакс Star Сирене 125гр
1.45 лв./бр
Снакс Star Mix Пица 90гр
1.45 лв./бр
Снакс Lotto класик 80гр
1.19 лв./бр
Снакс Bestini Сирене 25гр
0.45 лв./бр
Снакс Lotto пица 75гр
1.19 лв./бр
Снакс Lotto Mega Pops 78гр
1.19 лв./бр
Снакс Bestin фъстък 25гр
0.45 лв./бр
Pom-Bar Сирене 40гр
1.29 лв./бр
Промоция
Снакс Star Пица 70гр
0.99 0.89 лв./бр