Снакс и Чипс


252
Солети Хрус-Хрус 60гр
0.42 лв./бр
Снакс Lotto Масло 60гр
1.19 лв./бр
Солети Великови 55гр
0.33 лв./бр
Пелети Rois 60 г
1.39 лв./бр
Снакс Lotto Mega Nuts 60гр
1.25 лв./бр
Солети Хрус-Хрус 250гр
1.15 лв./бр
Промоция
Снакс Star Mix Чили 90гр
1.75 1.59 лв./бр
Криспи Vipa пиле 45 гр
0.65 лв./бр