Торби и чували

- 36%
Торби за смет Fino 35л/30бр
2.79 лв/БР 1.79 лв/БР
- 26%
Торби за смет Fino 20л/30бр
1.89 лв/БР 1.39 лв/БР
- 33%
Торби за смет Fino 60л/20бр
3.29 лв/БР 2.19 лв/БР
- 29%
Торби за смет pick-me 70л/10бр
1.39 лв/БР 0.99 лв/БР
- 36%
Торби за смет pick-me 20л/40бр
1.69 лв/БР 1.09 лв/БР