Българска търговска верига BulMag с инициативи за 3-Март

Публикувано на 

Супермаркети BulMag са подготвили няколко интересни инициативи, с които да отбележат Националния празник на България – 3-и март.

ШУМЕН СЕ ПРОБУЖДА С ХОРО НА 3-И МАРТ“ е празнична изява, на която организаторите – Магазини BulMag и Военно окръжие гр.Шумен канят всички шуменци да се включат в голямо българско хоро, с което да почетат Националния празник на България. Тържественото събитие ще се състои на 3-март на площада пред Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ от 11.00ч. и с него Шумен ще се присъедини към патриотичната инициатива на "Сдружение Азбукари" и Единение "Българи за България" - „ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“, която за пета поредна година ще обедини българите у нас и по света със символа на българщината - българското хоро. В инициативата може да се включат всички граждани, танцови и фолклорни ансамбли, професионални групи и всеки, който носи България в сърцето си. Участие с танц вече са потвърдили ансамбъл за народни песни и танци при СОУ „Сава Доброплодни“ - „Луди Млади“, фолклорен танцов ансамбъл „Детелина“ и ансамбъл за народни песни и танци „Мадара“. На хорото ще се хванат и СНЦ „Гайтани“ към Народно читалище „Ст.Чилингиров – 1963 г“ гр. Шумен, клуб за народни хора “Хоп Троп“ при Народно читалище „Просвета-1925 г“ с. Илия Блъсково, клуб за народни танци „Задявка“ гр. Шумен, клуб за народни хора „Хайде, либе!“ при Народно читалище „Асен Златаров – 1872 г“ кв. Дивдядово, танцов клуб „Шумналии“ при Народно читалище „Боян Пенев – 1949 г“ гр. Шумен, клуб за народни хора „Луди Млади“ при Народно читалище „Напредък – 1920 г“ с. Царев брод и много други танцови формации. Организаторите отправят покана към всички граждани и гости на града да облекат народните си носии и дойдат да се хванем всички заедно за ръце и да покажем красотата на фолклора, темперамента и позитивната емоция на българина.

Друга приятна изненада, която Търговската верига е подготвила за Националния празник на България – 3-и март, е 5% ДОПЪЛНИТЕЛНА ПРЕМИЯ, която ще получат всички клиенти при пазаруване на този ден. За да направят празника още по-значим и вълнуващ, Магазини BulMag подаряват допълнителна премия в размер на 5%, която ще се натрупа в клиентската Ви карта BulMag при всяка покупка, направена на 3-и март във всички търговски обекти от веригата с маркирана карта BulMag или при поръчка онлайн на www.bulmag.org. Отстъпката важи за всички стоки, предлагани в супермаркетите с изключение на тютюневи изделия.

И отново по случай Националния празник на България в периода 02.03 – 08.03.2020 г. Магазини BulMag ще подаряват оригинален магнит с фолклорни мотиви на всеки клиент, закупил продукти с марката „БЪЛГАРЕ“ на стойност 10 лв. Търговска марка „БЪЛГАРЕ“ е селекция от висококачествени продукти, които работят в подкрепа и популяризиране на българските традиции, бит и обичаи. Всяка покупка на продукт с името „БЪЛГАРЕ“ подпомага финансово националния фолклорен ансамбъл „БЪЛГАРЕ“.

Магазини BulMag канят всички българи и своите клиенти да споделят Националния празник с тях и заедно да почетем паметта на героите, отдали живота си за свободата на България. Да бъдем единни, да пробудим националната си гордост и да покажем на света силата и красотата на българския дух!