За нас

BulMag  e верига български супермаркети, която вече 29 години расте и се развива заедно с Вас, печели доверие сред своите клиенти и партньори. Но, за да сме сигурни, че вървим в правилната посока, е важно да познаваме историята си, затова искаме да Ви разкажем накратко откъде сме тръгнали и пътя, който сме извървели.

Началото

„Трънчев” ООД. Историята ни започва през ноември 1995 година с малко магазинче, разположено върху 18 кв.м. площ, 2-ма души персонал - семейство Трънчеви, които и до ден днешен са единствените управители на фирмата и един автомобил. Но, водени от огромно желание, с много труд и старание напредваме бързо и през следващите няколко години откриваме още 3 по-големи супермаркета под името „Трънчев”.

Следващото ниво: СВА

През 2003 година се създава Търговска верига „СВА”, която включва 260 супермаркета в България за обединени покупки и обмяна на опит. През същата година стартира и 5-ият ни търговски обект, вече под името „СВА”. С всяка следваща година компанията ни се увеличава с по един нов супермаркет, а съществуващите вече магазини се разширяват, обновяват и модернизират. Така през 2006 година се появи една голяма мечта: Търговски комплекс 7 – Сити център Шумен на площ 2500 кв.м., а през 2009 година изградихме собствен Логистичен център в гр.Шумен, гарантиращ непрекъсната обезпеченост на стоки във всички наши обекти.

Разрастване на регионално ниво

През изминалите години на усилена работа екипът ни не спира да расте и заедно се учим от натрупания опит. Това ни дава увереност да разширим дейността си и да приложим утвърдения търговски модел и в други градове. През 2011 година следват три магазина в Търговище. Развитието ни в североизточна България продължава и с новооткрития през 2016 година търговски обект в кв. Владиславово в гр. Варна, както и най-новия ни хипермаркет, разположен върху 4700 кв.м. площ, в Grand Mall гр. Варна.

BulMag

През 2015 година фирма „Трънчев” ООД напуска търговска мрежа „СВА” и създава собствена търговска марка – BulMag, която обединява 14 супермаркета. Основна цел на търговска верига BulMag е да предложи на своите клиенти широк избор от качествени продукти на утвърдени български производители и вносни стоки. Нашите магазини поддържат постоянен асортимент от над 28 000 артикула от 1150 търговски марки. От първостепенно значение са и клиентите ни, затова винаги се стремим да удовлетворим техните нужди и да ги обслужваме компетентно, с внимание и грижа.

27 години Близо до Вас

Днес търговска верига BulMag разполага със 16 супермаркета в гр. Шумен, Търговище и Варна, собствена транжорна и база за изкупуване на плодове и зеленчуци от местни селскостопански производители. Създадохме кафе-сладкарница Vanilla, в която може да се насладите на неустоими десерти и да поръчате торта с уникална визия и вкус за всеки повод. Направихме и модерна кухня за собствено производство на салати, супи, ястия, тестени и захарни изделия с гарантирано качество. Създадохме собствените марки Родея, Българе и Нашата транжорна, като тяхната цел е да предоставят качествени продукти на достъпни цени. Непрекъснато се увеличава и нашият екип – днес при нас работят над 700 души на постоянен трудов договор.

 

Придобихме и изградихме на ново почивна база близо до Обзор. Там всеки наш клиент или служител може да прекара своята лятна почивка на преференциални цени. Мястото е заредено с дух на радост и приятни емоции от миналото, затова и запазихме  инфраструктурата, като я обновихме и модернизирахме.

 

Близо до Вас сме и когато има нужда – помагаме, даряваме и благоустрояваме, подаваме ръка на хора, изпаднали в нужда, осигуряваме финансова подкрепа на БЧК, на детски градини, на училища, на домове за деца, стари хора и такива в неравностойно положение. Стараем се да облагородяваме градовете, в които се намираме. Близо до Вас сме и когато празнуваме и се веселим – организираме концерти, награждаваме, правим изненади и раздаваме подаръци. Заедно сме и в трудните, и в добрите моменти от нашето ежедневие - заедно сме, защото ни е грижа и защото сме отговорни.

Историята ни не свършва дотук

Продължаваме да растем заедно с Вас, да подобряваме услугите си и да Ви предлагаме най-добрите продукти. Затова и изключително удобно и практично решение, което вече успешно успяхме да наложим, е възможността да разгледате целия асортимент и да поръчате онлайн на www.BulMag.org желаните от Вас продукти и те да бъдат доставени до вратата на Вашия дом или офис в удобно за Вас време. Доставяме до над 30 населени места в областите Варна, Шумен и Търговище, а с куриер Еконт и в цяла България и всеки ден помагаме на десетки домакинства и възрастни хора със седмичното пазаруване на хранителни стоки. На ден доставяме над 3 тона продукти за нашите клиенти.

Стараем се да сме винаги близо до нашите клиенти и да им осигурим лесен начин за контакт с нас. Развиваме изключително отговорно нашите социални мрежи. Там винаги може да се открие актуална информация за нашите активности, промоции, игри, подаръци, социална ангажираност и много други. Присъединете се към голямото семейство на BulMag в социалните мрежи.

 

Така, вече 27 години продължаваме заедно да градим бъдещето на BulMag  с по-удобно пазаруване и повече спестено време за семейството, с професионализъм, старание, качествени продукти и отлично обслужване.