Родея - родно и изгодно

В стремежа си да предлагаме най-доброто на нашите клиенти, ние от българската верига супермаркети BulMag с гордост създадохме наша собствена марка продукти - Родея! Бранда предлага висококачествени продукти на достъпни цени, от доказали се български производители.
Ние от BulMag винаги сме подкрепяли българските производители и затова нашата кауза е чрез популяризиране на родното производство и вкус да съхраним българските традиции, фолклор, занаяти, храни и вина.  Именно за това сред постоянния асортимент в нашите магазини ще откриете избрана селекция от продукти с името Родея, направени в различни кътчета на България, които се отличават с автентичен вкус и доказано качество.

РОДЕЯ

В съвременния свят във всеки супермаркет откриваш богат асортимент и изобилие от продукти и марки. Това дава възможност да пазаруваш  според собствения си вкус, потребности и възможности. Голяма част от стоките са добре познати и присъстват на пазара от много години. С нашата собствена търговска марка представяме продукти отличаващи се с отличен вкус, гарантирано качество и проверен произход. Приготвени с много внимание и грижа от подбрани висококачествени суровини и обработени по специални технологии, така че да запазят максимално хранителните си стойности и вкусови белези, тези продукти ще се превърнат в незаменима част от твоето ежедневие.

Виж и другите собствени марки на верига супермаркети BulMag