Клиентска карта BulMag

Клиентска карта - BulMag.org

Регистрирай своята клиентска карта бързо и лесно онлайн с натискане на синия бутон "Регистрация". Попълвайки своите данни имаш възможност да се възползваш от допълнителни превилегии, като наш лоялен клиент. Разгледай предимствата на нашата клиентска карта по-долу.

Попълни номера на картата и данните си в полетата. Добави мини карти BulMag, ако използваш такива. Сложи отметки за съгласие и натисни "Запази"

Бланка за регистрация на клиентска карта BulMag

След това отвори меню "Моя профил", което се намира в горния десен ъгъл и изебери подменю "Карта за лоялност". Ще се отвори меню, като от снимката:

Меню карта за лоялност

Ако полетата "Име на картодържател" и "Номер на карта (без интервали)" не са попълнени, трябва да ги попълниш и да натиснеш бутона "запази". Ако полетата от стъпка 1 са попълнени премини директно към стъпка 2.

Натисни бутона "Верифицирай" след, което ще се отвори прозорче, като от долната снимка:

Важно: Ако не си въвел/а телефонния си номер при регистрацията на картата няма да може да се извърши верификация.

Верификация на карта

Като натиснеш бутона "Изпрати код", ще се появи поле, в което да въведеш получения на SMS код. SMS кода ще получиш на телефонния номер, който си въвел/а при регистрацията на картата.

Като потвърдиш кода, картата ще бъде верифицирана и в менюто ще изглежда по следния начин:

Верифицирана карта

Така ще виждаш събраните премии от покупките си по клиентската ти карта. Също така може да виждаш и редактираш попълнените данни. 

Какви са предимствата?

Притежателят на Карта BulMag получава 1% базова отстъпка, която започва да се натрупва по следната схема:

Ниво на отстъпки Натрупани отстъпки в лева Отстъпки в %
1 0.01 - 5.00 1%
2 5.01 - 25.00 2%
3 25.01 - 50.00 3%
4 50.01 - 100.00 4%
5 100.01 - без лимит 5%

Пазарувайки с клиентска карта, в твоята сметка се натрупват отстъпки в зависимост от достигнатото ниво в програмата за лоялност на BulMag. Спестената сума отстъпки може да бъде използвана в удобен за теб момент за покупка на всички стоки в супермаркети BulMag или да бъде натрупана с цел достигане на по-високо ниво в програмата ни за лоялност, което ще ти позволи да ползваш максималните 5% отстъпка.

Натрупваш премии - BulMag.org
Натрупваш премии до 5% при всяка покупка с маркирана карта BulMag
(не важи при всички видове тютюневи изделия и преоценени продукти)
По-бързо натрупване - BulMag.org
Натрупваш премии по-бързо с мини карти за всеки от семейството
Специални оферти - BulMag.org
Възползвай се от нашите специални оферти всеки вторник, сряда и четвъртък само с клиентска карта BulMag

В деня на твоя рожден ден, както и предния ден, като комплимент от BulMag, получаваш 10% допълнителна отстъпка на уиски и бърбън, водка, ром, джин, мента, ракия, узо, бира, сайдер, вина, коктейли и ликьори /за лица над 18 г./, шоколадови бонбони, торти, рула и кексове. Отстъпката не важи за стоки в намаление или участващи в Mix & Match предложение.

Допълнителни отстъпки - BulMag.org
В деня на твоя рожден ден, както и предния ден получаваш допълнителни отстъпки на определени стоки
Пазаруваш с натрупаните премии - BulMag.org
Може да пазаруваш с натрупаните премии без да плащаш в кеш
(във физическите ни магазини)
Участваш в нашите игри - BulMag.org
Участваш в нашите игри за страхотни награди всеки месец

Всеки месец притежателите на клиентски карти BulMag участват в томбола за страхотни награди.

Как работи:Как работи карта BulMag - BulMag.org

Към Карта BulMag има възможност да се издават и Мини карти BulMag, като притежателите им могат да бъдат лица и под 18 годишна възраст. Карта BulMag и Мини карти BulMag натрупват обща отстъпка и се възползват от общо ниво на отстъпка в зависимост от натрупаната сума по Карта BulMag. Събраните отстъпки могат да се използват за закупуване на стоки още същият ден, но само с Карта BulMag и само във физически магазини BulMag. Мини картите само акумулират бонуси, а главните натрупват и с тях можеш да пазаруваш със събраните средства.
Винаги ползвай твоята клиентска карта на касите в нашите обекти или когато пазаруваш онлайн. Отстъпките и натрупания оборот може да видиш на касовия бон.
Понякога се случва да има проблем с маркирането на карта поради липса на интернет или друг технически проблем. В тези случаи на касовия бон не е отбелязана информация за натрупаните отстъпки и оборот. В такива случаи трябва да се знае, че системата е отчела покупка ти и всички натрупани отстъпки ще са видими на касовия бон още при следващото ти пазаруване!

Общи условия:

Клиентска карта - BulMag.org

1. Карта BulMag се издава от „Трънчев” ООД

2. Карта BulMag се издава само на физически лица над 18 години

3. Към Карта BulMag има възможност да се издават до три Мини карти BulMag, като притежателите им могат да бъдат лица и под 18 годишна възраст. Всяко физическо лице може да притежава или Карта BulMag, или Мини карта BulMag

4. Картата BulMag може да бъде използвана веднага след нейното получаване, а Мини картата BulMag”, след активирането и от служител на „Трънчев” ООД, до 10 работни дни от предоставяне на формуляра

5. Картите са безплатни при първоначалното им предоставяне. При загубване или повреда на карта, клиентът заплаща един лев за преиздаване

6. Ползването на карти BulMag е възможно в посочените обекти:

BulMag 2 Шумен, бул. Симеон Велики 49 BulMag 11 Търговище, ул. Трапезица 15
BulMag 3 Шумен, бул. Велики Преслав 3 BulMag 12 Търговище, бул. Сюрен 1
BulMag 4 Шумен, бул. Мадара 30 BulMag 13 Търговище, ул. Ген. Скобелев 1
BulMag 5 Шумен, ул. Македония 40 BulMag 15 Варна, бул. Константин и Фружин 41
BulMag 6 Шумен, ул. Странджа 21 BulMag 16 Шумен, ул. Искър 7
BulMag 7 Шумен, бул. Велики Преслав 28 BulMag 17 Варна, ул. Акад. Андрей Сахаров 2
BulMag 8 Шумен, ул. Дедеагач 8 BulMag 18 Варна, бул. 8-ми Приморски полк 115
BulMag 10 Шумен, ул. Панайот Хитов 2 BulMag 19 Търговище, ул. 3-ти Март 20
BulMag.org Онлайн Супермаркет Деликат Шумен, бул. Ришки проход 223
Vanilla 1 Шумен, бул. Мадара 30 Vanilla 2 Търговище, ул. Ген. Скобелев 1

7. При покупка от посочените обекти, включени в програмата за лоялни клиенти, притежателят на Карта BulMag получава 1% базова отстъпка, която започва да се натрупва в Карта BulMag по следната схема:

   • От 0,00 лв до 5,00 лв натрупани отстъпки в Карта BulMag -1 % отстъпка (за всяка сума)
   • От 5,01 лв до 25,00 лв натрупани отстъпки в Карта BulMag - 2% отстъпка (за всяка сума)
   • От 25,01 лв до 50.00 лв натрупани отстъпки в Карта BulMag - 3% отстъпка (за всяка сума)
   • От 50,01 лв до 100.00 лв натрупани отстъпки в Карта BulMag - 4% отстъпка (за всяка сума)
   • От 100,01 лв до без лимит натрупани отстъпки в Карта BulMag - 5% отстъпка (за всяка сума)

8. Регистрирането на суми по картата се извършва на касите в посочените в т.6 обекти. Притежателят на карта следва да я предостави на касиера, преди приключване на сметката.

9. Натрупаните суми могат да се ползват единствено за пазаруване в посочените в т.6 обекти и обектите партньори на "BulMag" (с изключение на онлайн супермаркет BulMag.org). Натрупаните суми не могат да се заменят за пари.

10. Отстъпките се натрупват в Карта BulMag в момента на покупката и могат да се ползват още същия ден в посочените в т.6 обекти.

11. Карта BulMag и Мини карти BulMag натрупват обща отстъпка и се възползват от общо ниво на отстъпка в зависимост от натрупаната сума по Карта BulMag по посочената в т.7 схема.

12. Мини карти BulMag натрупват оборот и отстъпки към Карта BulMag, но не могат да се използват за разплащане

13. Натрупването на суми е неограничено по стойност и продължителност. Информация за стойността на натрупаната до момента сума в Карта BulMag и натрупаните отстъпки от последната покупка се съдържат във всеки касов бон

14. Отстъпки не се натрупват при покупка на стоки на едро, всички видове тютюневи изделия и при преоценени продукти.

15. Върху сумите, с които се извършва плащане с Карта BulMag не се натрупват отстъпки.

16. При ползване на натрупаните суми за разплащане, е необходимо притежателят да удостовери самоличността си и да се подпише на дублиращия касов бон. Натрупаната отстъпка в Карта BulMag може да се използва за разплащане само от нейния титуляр.

17. При загуба, кражба или повреда на карти BulMag, притежателят им следва да уведоми „Трънчев” ООД на телефон 054/850 850 или в един от посочените в т.6 обекти, за да бъде блокирана.

18. За преиздаване на карта и прехвърляне на натрупаната сума към нова карта се попълва формуляр, към който се прилага старата карта, когато е налична. Заплаща се на каса 1 лев за всяка нова карта, когато такава не се издава за първи път.

19. Карта BulMag и всички издадени към нея Мини карти BulMag се деактивират автоматично, ако за период от 12 календарни месеца няма натрупване на отстъпки, както по Карта BulMag на клиента, така и по всички Мини карти BulMag, издадени към нея. Натрупаната отстъпка в деактивираните карти се губи.

20. Съхранението на попълнената от Вас бланка за клиентска карта, ще бъде спрямо изискванията на регламента за защита на личните данни. Тя ще бъде унищожена в срок от 5 години от датата на деактивиране на клиентската карта.

21. „Трънчев" ООД си запазва правото да променя условията за ползване на карти BulMag по всяко Време, без предизвестие.

Защо да си извадиш клиентска карта BulMag?

Това е карта, като никоя друга! Винаги, когато я ползваш натрупваш парични средства в нея, които са винаги на твое разположение при пазаруване в нашите обекти. Също така участваш всеки месец в игри и томболи за парични и предметни награди. Получаваш специални отстъпки. Не на последно място, когато притежаваш и имаш натрупана сума по твоята клиентски карта, получаваш възможност да почиваш в нашата почивна база в Обзор

Повече от 70% от нашите клиенти използват клиентска карта BulMag. Най-добре виж някои от мненията на хилядите ни клиенти, които вече използват нашата карта и трупат премии и награди!


Facebook review logoКато спестовна сметка е 😃 хаха, ако не беше вашата карта нямаше да съм ги спестила!

Мнение на Вероника Петрова


BulMag Poll review logoИмам клиентската карта и си я ползвам с удоволствие. Харесва ми това, че там се натрупва сумичка, която при желание мога да използвам.

Мнение на Виктория Панчева


My Business review logoПоздравления, наложи ми се да се отбия в магазина с малка сума и нямах проблем, защото имах в картата предостатъчно

Мнение на Dora Joro


My Business review logoОтлична. Ще я ползваме и лятото в почивната база - Обзор. Благодаря ви!

Мнение на toma61402


BulMag Poll review logoМного добър вариант за получаване на допълнително отстъпки, които конкурентите Ви не предлагат с натрупаните отстъпки ни помагате да отпразнуваме един от семейните празници в годината напълно безплатно.

Мнение на Веселина Василева


Facebook review logoВсе още не съм се възползвала да извърша плащане с нея, но забелязвам, че натрупаната сума расте

Мнение на T. Dimova


BulMag Poll review logoРадвам се, че все още не е премахната опцията да трупам стотинки в картата с всяка покупка. Други вериги я премахнаха и правят отстъпки на момента, а на мен това не ми харесва. Харесва ми идеята да трупам кеш в картата и ако някой път не ми достигнат парите, да мога да доплатя с натрупаните в картата.

Мнение на Vishnichka Vishnichka


My Business review logoСупер решение е парите на редовните ви клиенти да се връщат обратно при тях, чрез тази карта

Мнение на Ted Garkova