Работа в BulMag

Стани част от нашия екип!

Верига магазини BulMag набира персонал за своите обекти в градовете Шумен, Варна и Търговище.

С годините опит сме разбрали, че най-важния от всички ресурси са нашите служители. Те са лицето ни пред клиентите на нашите магазини и всеки ден правят пазаруването им по-приятно и разтоварващо - превръщат го в запомнящо се изживяване. Нашата задача е служителите ни да са щастливи и доволни за да могат да работят отговорно и да изпълняват всекидневните си задачи с удоволствие. Ние осигуряваме:

  • Приятна работна среда, гарантирани отлични условия на труд и заплащане.
  • Kонкурентно трудово възнаграждение.
  • Удобно и гъвкаво работно време - стараем се служителите ни да имат достатъчно време за почивка, за близките си, както и за свои лични занимания и проекти. За нас е изключително важно хората, които работят в BulMag да са отпочинали и необременени и полагаме грижи за това.
  • Професионално обучение - развитието на нашите служители е гаранция за развитието на бизнеса ни. Затова осигуряваме първоначално обучение за всеки новопостъпил, текущи обучения – за затвърждаване и разширяване на придобитите умения и обучение при смяна на работната ви позиция в BulMag.

Кaриерно развитие

При нас ще получите отлично възнаграждение за вашия труд, но за разлика от други работодатели в бранша ние сме наясно, че макар и да е доста важно това далеч не е всичко за да бъде един човек щастлив на работното си място. Приятната работна среда, възможността за гъвкаво работно време, добронамерените колеги и социалните придобивки са от решаващо значение за това да се чувствате добре при нас в дългосрочен план. Погрижили сме се за всичко:

  • Получаваш ваучери за храна.
  • Възможност за лятна почивка в почивна база BulMag в Обзор на преференциални цени за служители.
  • Възнаграден си за всяко положено усилие. Твоите заслуги са оценени с програмите за стимулиране на трудовата активност и спазване на стандартите при обслужване на клиенти на BulMag.
  • Допълнително здравно осигуряване.
  • Комплимент от нас при 10 годишен стаж в компанията плюс 1 /един/ ден допълнителен платен отпуск.
  • Бонус за почивка/екскурзия при 20 години трудов стаж при нас.

Вашето кариерно развитие в BulMag е истинска награда за нас!

Ще подкрепим казаното и с малко факти за нашите служители. Повече от 70% от управителите и ръководителите на отдели в нашите търговски обекти са започнали работа, като продавачи или на подобна позиция. Повече от 40% от служителите в Централния ни офис са започнали своята кариера в BulMag от най-ниското стъпало и са надградили, като голяма част от персонала ни е с нас от самото начало.

Създаваме работни места

BulMag е изцяло българска търговска верига, която се развива успешно и устойчиво. Откриваме нови обекти, което означава, че осигуряваме работни места всяка година. Не бихме се справили без отличната работа на нашите служители.

Кариерен център

Позиция Град Магазин Брой
Касиер Варна 15 2
Аранжор Варна 18 1
Касиер Шумен 2, 7, 10 3
Продавач-консултант Шумен 4, 7 2
Аранжор Шумен 4 1
Складов работник Шумен Склад 1
Мотокарист Шумен Склад 1
Градинар Шумен   1
Касиер Търговище 13 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако си усмихнат и позитивен, имаш желание за работа с клиенти, то най-вероятно BulMag търси точно теб!
Попълни нашата форма за кандидатстване!

Бутон попълни формата за кандидатстване

Ние ще се свържем с теб. Опит не е задължителен. Предлагаме професионално обучение.
Имаш шанс да си част от една от най – бързо развиващите се компании в Североизточна България.