Доставка BulMag


Кои са населените места и интервалите за доставка?

Стандартната доставка има няколко условия, които трябва да знаете:

1. Минималната сума за доставка е 30 лeва

2. Безплатната доставка е при поръчка над 50 лева за адреси в рамките на градовете Варна, Шумен и Търговище

3. За клиенти с ТЕЛК доставката до адрес в рамките на градовете Варна, Шумен и Търговище е безплатна, а извън тях в различните региони и зони за доставка ще бъдат таксувани на половин цена.

4. Максимално допустимо количесто на напитки/води е 45л. При надвишаване на това количество доставката ще бъде извършена до избрания адрес, но не и до прага на вратата.

5. В зависимост от избрания регион нашият онлайн магазин показва асортимента на следните магазини:

- Шумен - BulMag 7 - бул. "Велики Преслав" 28, РУМ - ет. 2.
- Варна - BulMag 17 - ул. "Андрей Сахаров" 2, Grand Mall - ет. -2.
- Търговище - BulMag 13 - ул. "Генерал Скобелев" 1.

Най-голям асортимент предлага магазин BulMag в Grand Mall гр.Варна. Възможно е част от него да не се поддържа в останалите ни обекти.

6. За адреси без асансьор има лимит за поръчка от максимум 30 кг.

7. Такса килограми - на поръчки до 30 кг не се начислява такса за килограми. За всеки 5 кг над лимита, системата добавя 1 лв такса. Таксата е за нашите куриери и награждаване на техните усилия, за да са винаги усмихнати и отзивчиви.
Ако смятате, че килограмите не са верни може да изберете тикчето за ръчен преглед - тогава касиер ще претегли поръчката и ще коригира таксата за килограми. 
Ако поръчате повече от 30 кг, но не желаете да плащате такса за килограми, може да изберете опцията "Ще взема поръчката от колата"

8. Ако си възпрепятстван да бъдеш на адреса за получаване в избрания часови интервал - В случай, че няма да бъдеш на посочения адрес в избрания часови интервал за доставка и не си в състояние да осигуриш присъствие и приемане на поръчката на адреса, трябва да ни уведомиш за това най-късно до 2 часа преди посочения времеви интервал за доставка. Това може да се направи: 

- на телефон 054/850 850 
- във Viber на 0897 92 92 02 
- да ни пишете на имейл office@bulmag.org 
- или в нашата Facebook страница 

В противен случай - ако доставката не може да бъде осъществена поради независещи от нашия куриер обстоятелства. Клиентът не е на адреса или не отговаря на посочения телефон за контакт. При уговорена повторна доставка, съобразена с графика на доставчика, клиентът дължи таксата за доставка. В рамките на града в размер на 3лв, или регламентираната в сайта такса за доставка за конкретния регион извън града дори в случаите с безплатна доставка. Когато към поръчката е била начислена такса за доставка, то тази такса се удвоява.


Какви са другите варианти за доставка от които мога да се възползвам?

Експресна доставка
Експресна доставка
Безконтактна доставка
Безконтактна доставка
BulMag DRIVE
BulMag DRIVE
 • Експресна доставка до 90 минути 
  Активна е за адреси в рамките на градовете Варна, Шумен и Търговище.
  Максималната сума за експресна поръчка е 60 лв.
  Цената за доставка е 7 лева
  Опцията за експресна доставка е налична до 19:00 часа
 • Безконтактна доставка 
  Предлагаме възможност да получиш своята поръчка без каквото и да било взаимодействие с доставчик. Необходимо е само да напишеш в коментар, че желаеш безконтактна доставка и да платиш по банков път направената поръчка, и куриерът ще остави торбите пред вратата, без да се налага да контактуваш с него.
 • BulMag Drive
  Поръчваш онлайн и вземаш от магазина. Времето, необходимо за събиране на поръчката, варира от нейния размер и натовареността. Ти посочваш кога би искал да е готова. Тази опция е безплатна.
  BulMag Drive е на следните адреси:

  Шумен - бул. "Велики Преслав" 28, РУМ - ет. 2, BulMag, прозорчето на паркинга или на информация
  Варна - ул. "Андрей Сахаров" 2, Grand Mall - ет. -2, BulMag, на информация
  Търговище - ул. "Генерал Скобелев" 1, BulMag, на информация

  * - такса килограми НЕ се начислява за BulMag Drive

Как да поръчам за населено място, където НЯМА BulMag доставка?

Доставка с ЕКОНТ

От наши клиенти знаем, че имаме стоки в постоянния асортимент, които може да намериш само при нас. Изпращаме поръчки в цяла България с Еконт и тяхната куриерска услуга. Доставят до адрес, офис на Еконт или Еконтомат. Стойността на доставката е за сметка на получателя и зависи от адреса за доставка и теглото на поръчаните стоки. Поръчките се заплащат след изготвяне на поръчката онлайн с банкова карта. При избор на доставка с куриер за цялата страна е важно да се знае, че при изписване на населеното място системата изкарва резултати, от които трябва да се избере. Случва се наши клиенти да са изписали населеното място, но да не са избрали от предложените варианти от системата - тогава полето е запълнено с това което е изписано, но не може да продължите напред по стъпките до завършване на поръчката.

ВАЖНО 

1. Сумата за доставка се поема от получателя дори и в случаите, когато поръчката бъде върната
2. Такса килограми НЕ важи за доставки с Еконт
3. Стоки изискващи специален температурен режим (охладени и замразени) не могат да бъдат изпращани


Какви са възможните начини за плащане?

 • При доставка с пос-терминал
  За да бъде лесно, бързо и удобно плащането, нашите доставчици имат мобилни банкови терминали, с които да приемат безконтактни и безопасни плащания с дебитна или кредитна карта.
 • При доставка в брой или с ваучери за храна
  Приемаме следните видове ваучери:

Ваучери за храна - BulMag.org

 • Онлайн плащане 
  Приготвяме поръчката и автоматично пращаме линк за плащане онлайн с дебитна или кредитна карта. Линкът получаваш на имейл и в профила на сайта. Плащате лесно онлайн с карта и доставяме!

Онлайн плащания


Как да поръчам онлайн?

Как да поръчам онлайн?

 • Стъпка 1 - Харесай продукти. Добави ги в поръчката си чрез бутона Бутон количка 

  Може да потърсиш желаните от теб продукти в различните категории, а в случай, че търсиш нещо конкретно използвай нашата търсачка. Обръщаме внимание, че снимките, които показваме, са илюстративни.
  При разтегливите стоки стойността на поръчаните продукти може да варира с до 10% в зависимост от точния грамаж.
  След като намериш нужните продуктите, може да прегледаш избраните стоки и да редактираш количествата им в количката. За да финализираш поръчката е необходимо да попълниш детайлите относно доставката, което ще отнеме не повече от минута.

 • Стъпка 2 - Въведи име, телефон, адрес и желано време за доставка 

  Въведи адреса, на който искаш да бъдат доставени твоите покупки. Избери най-удобния за теб часови диапазон.
  В случай, че искаш да добавиш към твоята поръчка още нещо, искаш да промениш количеството или да премахнеш вече добавен продукт, бързо и лесно може да го направиш през твоята количка. А в празното поле може да добавиш коментар относно продуктите и доставката.
  При успешно направена поръчка ще получиш от нас имейл за потвърждение.

 • Стъпка 3 - Завърши поръчката 

  Натисни бутона поръчай, отпусни се и остави на нашите доставчици да се погрижат за твоите покупки.
  На посочения от теб имейл ще получиш потвърждение и допълнителна информация за поръчката, както и очакваната дата на доставка. Когато изпратим поръчката, ще получиш втори имейл, за да знаеш кога да очакваш доставчика. При поръчки с онлайн плащане се получава имейл с линк за плащане след приготвяне на поръчката. Ако случайно настъпи забавяне спрямо очакваната дата или час на доставка, която сме посочили в имейла, ще те потърсим на номера, посочен в поръчката. В случай, че се откажеш от направената поръчка, моля свържи се с нас на тел: 054/850 850 или на office@bulmag.org.


Как да върна или заменя продукти?

Политиката за връщане и замяна на продукти на верига супермаркети BulMag е в пълно съответствие с всички европейски и национални изисквания и норми, както за физически, така и за онлайн покупки. Тя е изключително гъвкава и се стреми винаги да отговори на клиентските нужди и проблеми. Държим да отбележим, че имаш право преди приемане на поръчката да провериш количеството и наличността на поръчаните от теб продукти, както и тяхното качество. Дори адмирираме да направите това с повишено внимание още в присъствието на нашия доставчик. В никакъв случай не искаме да губим времето ти, но това ще спести допълнителни действия по връщане и замяна, които могат да бъдат избегнати. И все пак, ако установиш някакво несъответствие можеш да се възползваш от два варианта:

 • Продукт с лошо качество - рекламация за качеството и количеството на получените стоки, се приема в рамките на 24 часа след доставяне на поръчката. Трябва да съхраняваш касовия бон, за да бъде възстановена сумата от поръчка ти или да бъде заменен даден продукт с друг.
 • Липсващ продукт - рекламация за липсващи продукти се приема в рамките на 24 часа след доставяне на поръчката и при представяне на касов бон.

Повече за нашата политика за връщане и замяна на продукт, както и формата, която трябва да се попълни можеш да прочетеш от тук.


Често задавани въпроси:

Често задавани въпроси - BulMag.org

👉 Мога ли да направя поръчка, ако не съм регистриран/а или е необходима предварителна регистрация?

👍 Да, може да направиш и завършиш поръчка, дори и да не сте регистриран потребител. В този случай няма да можеш да се възползваш от допълнителни удобства, които предлага регистрацията.
След всяка завършена поръчка данните се запазват, за да могат да се използват при следваща поръчка.
В профила ти винаги може да допълниш или коригираш личните си данни, както и да проследиш направените поръчки.

👉 Каква е минималната сума за поръчка?

👍 Минималната сума за поръчка е 30 лв!
Повече информация за условията на поръчка и доставка от тук

👉 Какви начини на плащане предлага онлайн магазинът?

👍 Може да заплатиш поръчка си по няколко начина:
При доставка в брой или с ваучери за храна;
При доставка с пос-терминал (кредитна или дебитна банкова карта)

👉 Как да търся продукти?

👍 В случай, че търсиш конкретен продукт, може да използваш нашата търсачка, която се намира в горната част на екрана.
Също така има възможност да търсиш продукти във всяка отделна категория чрез търсачката, която се намира непосредствено под конкретната подгрупа продукти.

👉 Как мога да бъда сигурен/на, че поръчката ми е приета успешно?

👍 След изпращане на поръчката на посочения имейл ще получиш потвърждение и допълнителна информация за поръчката, както и избраните дата и интервал на доставка. Когато изпратим поръчката, ще получиш и втори, автоматичен имейл. Ако случайно настъпи забавяне спрямо очакваната дата или час на доставка, които сме посочили в мейла, ще те потърсим на номера, посочен в поръчката.

👉 Мога ли да разчитам на наистина бърза доставка и ще бъде ли извършена доставката в посоченото от мен време?

👍 Да, ние предлагаме бърза доставка до вратата на твоя дом, вила, офис или работа. Ти определяш кога искаш да получиш своята поръчка. Извършваме доставки всеки ден от 09:00 до 20:30 ч.

- Експресна доставка
Бърза доставка до вратата до 90 минути се предлага за градовете Варна, Шумен и Търговище.

- Стандартна доставка
Избери най-удобният за теб часови диапазон.

- Безплатна доставка
При поръчка на стойност над 50 лв получаваш безплатна или по-ниска цена на стандартна доставка. Стойността на доставката не се включва в цената на поръчката.

- Доставка с куриер в цяла България
Предлагаме възможност за доставка до всяка точка на България, за която заплащаш единствено стойността на куриерската услуга. Поради естеството на някои продукти за този вид доставка няма да бъдат приемани стоки от категорията "Свежи храни", "Плодове и зеленчуци", "Месни продукти", "Млечни продукти", "Замразени храни" и "Вода".

👉 Свежи и пресни ли ще бъдат продуктите, които ще получа?

👍 Ние внимателно ще подберем всички продукти, така че, те да бъдат наистина пресни и качествени. В случай, че си оставил/а коментар относно някои от стоките, ние ще се съобразим с твоите изисквания. Автомобилите на BulMag са специално оборудвани с цел да запазим свежестта и качеството на продуктите.

👉 Как да добавя продукт, ако съм пропуснал да го включа в поръчката?

👍 Ако вече си направил/а поръчка, но си забравил/а да добавиш продукт, може да направиш нова поръчка. Ние ще ги комбинираме и няма да заплатиш двойна доставка. Има възможност да го направиш и през профила си в секция моите поръчки. Можете също да се свържете се с нас на:

- имейл: office@bulmag.org
- да ни пишете във фейсбук
- или на тел:054/850 850.

Необходимо е да посочиш номера на поръчката, желания продукт и неговото количество.

👉 Имам ли право да проверя всички стоки преди да платя?

👍 Да, при доставка ние даваме възможност да провериш, че продуктите са точно тези, които си поръчал/а във вид в който си очаквал/а да ги получиш. Дори насърчаваме да го направиш с повишено внимание още в присъствието на наш доставчик. Ако има разминаване, твое право е да откажеш определен продукт или дори цялата поръчка.

👉 Мога ли да върна продукт?

👍 Политиката за връщане и замяна на продукти на верига супермаркети BulMag е в пълно съответствие с всички европейски и национални изисквания и норми, както за физически, така и за онлайн покупки. Тя е изключително гъвкава и се стреми винаги да отговори на клиентските нужди и проблеми. Държим да отбележим, че имаш право преди приемане на поръчката да провериш количеството и наличността на поръчаните от теб продукти, както и тяхното качество. Дори адмирираме да направиш това с повишено внимание още в присъствието на нашия доставчик. В никакъв случай не искаме да губим времето ти, но това ще спести допълнителни действия по връщане и замяна, които могат да бъдат избегнати. И все пак, ако установиш някакво несъответствие можеш да се възползваш от два варианта:

 • Продукт с лошо качество - рекламация за качеството и количеството на получените стоки, се приема в рамките на 24 часа след доставяне на поръчката. Трябва да съхраняваш касовия бон, за да бъде възстановена сумата от поръчка ти или да бъде заменен даден продукт с друг.
 • Липсващ продукт - рекламация за липсващи продукти се приема в рамките на 24 часа след доставяне на поръчката и при представяне на касов бон.

Повече за нашата политика за връщане и замяна на продукт, както и формата, която трябва да се попълни можеш да прочетеш от тук.

👉 Мога ли да откажа направена поръчка?

👍 Да, може да откажеш направена поръчка, но не по-късно от началния час на посочения времеви диапазон за доставка. Може да го направиш през профила си секция моите поръчки или можеш да се свържеш с нас на:

- мейл: office@bulmag.org
- да ни пишете във фейсбук
- или на тел: 054/850 850.

👉 Ако избера да взема продуктите си от BulMag Drive ще дължа ли такса за доставка?

👍 Не. Ако избереш да получиш продуктите от BulMag Drive, ще заплатиш само стойността на своята поръчка. BulMag Drive е на следните адреси:

- Шумен - бул. "Велики Преслав" 28, РУМ - ет. 2, BulMag, прозорчето на паркинга или на информация
- Варна - ул. "Андрей Сахаров" 2, Grand Mall - ет. -2, BulMag, на информация
- Търговище - ул. "Генерал Скобелев" 1, BulMag, на информация

* - такса килограми НЕ се начислява за BulMag Drive

👉 Ако искам фактура на юридическо лице (фирма) какво трябва да направя?

👍 Ако искаш да бъде издадена фактура на юридическо лице (фирма) е необходимо при завършване на поръчката (още на стъпка-1) да попълниш формата за Юридическо лице. Исканата от теб фактура ще бъде част от касовия бон, който ще получиш.

👉 Защо някои продукти са с черно-бели снимки и сив бутон за поръчка?

👍 Те сигнализират, че продуктът НЕ е наличен за доставка в избрания регион. Оставили сме възможност такива продукти да бъдат поръчвани, защото е възможно поръчката да е с доставка след няколко дни и до тогава да получим наличност. В някой случаи сивата иконка за количка не работи - не добавя продукт в количка. Това е за случаите, в които продуктът изобщо не участва в асортимента на конкретния регион. Ще следим и анализираме поръчваните и неизпълнени продукти, за да разбираме по-добре клиентското търсене и да отговаряме все по-точно на нуждите на нашите клиенти.

👉 Защо не мога да открия и поръчам цигари и други тютюневи изделия с никотин на сайта?

👍 По закон не се позволява продажбата на цигари и други тютюневи изделия с никотин през онлайн платформи, каквато е и www.BulMag.org.


Защо да избера BulMag Супермаркет за моите онлайн покупки?

Над 25 000 продукта - BulMag.org
Избирай от над 25 000 продукта
Планирай бързо и удобно - BulMag.org
Планирай бързо и удобно
Спести време и пари - BulMag.org
Спести време и пари

Нашата компания оперира верига супермаркети от над 27 години, като в последните 5 доставяме и онлайн. За нас е от съществено значение да ти доставим най-добрите продукти и най-качествената услуга на достъпна цена. Избираме стоките за твоята поръчка с внимание и грижа. Наясно сме, че онлайн пазаруването не позволява на клиентите сами да изберат продуктите. Нашите пикъри са обучени да избират само най-свежата и добра стока и максимално дълги срокове на годност. Ако доставим продукт с лошо качество на клиент, той не би поръчал отново от нас. Предпочитаме да не доставим продукт, дори и да е наличен, но да не разочароваме клиента. Приготвяме и подреждаме прилежно покупките ти, за да пристигнат при теб в най-доброто си състояние. Стремим се да отговорим възможно най-точно на твоите изисквания. Нашият огромен асортимент от супер свежи продукти, седмични промоционални брошури и клиентска карта, която трупа премии при всяко пазаруване ни прави предпочитан бранд сред хората за техните всекидневни и седмични покупки.

Можеш да разгледаш мненията на хора, които вече са поръчвали от нас:

Можеш да попълниш нашата анкета, като оставиш твоето мнение или препоръки.
Предварително ти благодарим за отделеното време и те уверяваме, че не отнема повече от 5 минути.

Бутон "Попълни анкета" - BulMag.org

Обратната връзка от нашите клиенти е много важна за нас и високо ценим мнението на всеки един. Това ни помага да се усъвършенстваме и да ставаме все по-добри.


Екипът на BulMag е винаги на разположение. При въпроси, проблеми със сайта, добавяне на продукти, или отказ на поръчки може да ни пишете на имейл: office@bulmag.org или в нашата Facebook страница
Можете също да се свържете с нас на телефон 054/850 850 или да ни пишете по Viber на 0897 92 92 02