Vanilla

Марката

Бранда възниква, като финален щрих, като десерт, като черешката на тортата в компилацията от собствени марки на верига български супермаркети BulMag. Продуктите в каталога на тази собствена марка са торти и десерти произведени от висококачествени суровини. Сладкарския цех се намира в град Шумен и е направен по най-модерните изисквания на съвременното сладкарство.

 

Как десертите ни са толкова уникално вкусни?

Всяка наша торта, всеки наш десерт има собствена идентичност, която идва от неповторимия вкус и уникалния дизайн на всяко наше изделие. Сигурно се питате: “Как успяват да го направят?” Отговора трябва да дадем на няколко нива:

 1. Индивидуално отношение към производството на всяко едно изделие
  Ние не произвеждаме десерти на конвейр. Зад всеки финализиран продукт стои отношение и грижа на някой от нашите сладкари.
 2. Качествени суровини
  Крайният продукт винаги и навсякъде е пряко отражение на това какво влагаш в неговото производство. Залагаме на доказани, качествени суровини, които дават индивидуалността на нашите десерти.
 3. Условията на работа
  Цехът ни е оборудван по най-съвременните изисквания на модерното сладкарство. Това дава възможност на нашия персонал да покаже уменията си и да сътвори неустоими изкушения.
 4. На края, но не на последно място
  Винаги слагаме стръкче любов в нашите продукти. Сладкарството освен суровини, условия и умения е преди всичко отношение и нагласа. Ако правиш нещо с любов, няма как да не е вкусно и да не се хареса. Усмивките по лицата на нашите сладкари, докато работят ни дават сигурност, че най-важната съставка винаги е сложена.

Какво включва портфолиото на марката?

Продуктите с марка Ванила може да се разделят условно на три групи:

 • Поръчкови торти
  Тук влизат торти с индивидуален дизайн и вкус по избор на клиента. Поръчки за сватбени празненства, рожденни дни, кръщенета, юбилеи, фирмени партита, корпоративни събития, където е нужно да има някакъв индивидуален акцент при изработката на желаната торта.
 • Торти от постоянния асортимент
  Във витрините на всяко кафене Ванила или супермаркет BulMag ще намерите торти от постоянния асортимент на марката. Тези торти също са с характерен и индивидуален вкус и визия и могат да бъдат перфектен завършек за ваш повод или събитие.
 • Десерти
  Нашия сладкарски бранд произвежда и множество десерти. От класически рецепти превърнали се в любими на множество поколения до нови вкусове и съчетания на продукти с модерна визия. Разнообразие от пастички, кремчета, еклери, тарталети и много други може да откриете във витрината на самообслужване във всеки BulMag Супермаркет

Ние предлагаме изработка на:
стандартни торти – с повод или без повод, за да си доставиш наслада и да се поглезиш с някоя от нашите торти;
сватбени торти – сбъдваме твоите желания, за да бъде най-важният ден от живота ти незабравим. Ще изработим твоята уникална торта по твой избор;
детски торти – най-забавния ден за всяко дете е неговият рожден ден – ние ще го направим специален. След многото подаръци, балони, игри идва ред на най-важната част от един рожден ден Тортата. Нашите майстор сладкари ще я направят толкова вкусна, че децата ще си оближат пръстите. Ти избираш каква да бъде тортата за празника на детето ти – ние ще я направим неустоима;
фирмени торти – откриваш нова фирма, имаш ново лого, промотираш продукт или искаш да зарадваш някой клиент – остави това на нас. Ние ще изработим тортата по твое желание. Само трябва да ни донесеш снимка с логото на фирмата, ако искаш да присъства на тортата. 
Може да поръчаш твоята торта във всеки магазин BulMag или в сладкарници „Vanilla”, а за останалото ще се погрижим ние.

Банер каталог Vanilla

Защо да предпочета продуктите на Ванила?

Сигурни сме, че всички сте опитвали десерти и торти на други хранителни вериги и сте останали разочаровани. Нямат вкус, а ако имат е идентичен, няма значение какъв продукт ще си вземете няма го ефекта “Уау” на края на партито, който трябва да носи поднасянето на десерта. Не си го причинявайте! Изберете десертите на Ванила и ще останете приятно изненадани. Когато използваш качествени суровини и материали, като нас - изделията в сладкарската индустрия не могат да бъдат с голяма трайност. Най-често тя е само няколко дни. Това служи, като гаранция, че от Ванила винаги ще получите пресни и сочни торти и десерти, на които да се насладите. Ако искате да прочете какво казват за нас клиенти, които вече опитаха неустоимите ни изделия може да видите мненията.


Google My Business review logoИзключително стилна, красива и вкусна торта. Бях наистина очарована от професионализма и класата. Уникално изпълнение, направиха празника ни още по-специален.

Мнение на Silviq Mineva


Google My Business review logo

Тортите са изключително вкусни. Със специфичен и уникален вкус, не като останалите сладкарници, които предлагат еднакви вкусове...

Мнение на Мария Велизарова


Google My Business review logo

Благодаря Ви, за страхотната и невероятно вкусна лешникова торта и уникалните кученца като декорация. Справили сте се перфектно.

Мнение на Violeta Onufrieva


Google My Business review logoУникален вкус! А смокиновата ,която си поръчах беше страхоооотна! Силно препоръчвам!

Мнение на Гроздева-Здравкова Радостина


Google My Business review logoТортите им са уникални като вкус и визия

Мнение на Теменуга Маринова


Google My Business review logoИ отново да благодарим за сладките изкушения. Тортите бяха много вкусни и 100% изпълнени като дизайн.

Мнение на Mariq Tzvetanova


Бутон всички мениния от Facebook

 

 

Виж и другите собствени марки на верига супермаркети BulMag