Наша транжорна

Нашата транжорна

От нашата транжорна за твоята трапеза!

Нашите магазини получават 5 пъти в седмицата прясно транжирано българско месо с марка "Наша транжорна".

Месото е най-често консумираният източник на белтъчини за всеки човек. Повечето хора ядат месо поне веднъж дневно. Дали обаче месото, което си купуваш е хубаво и прясно?

В „Наша транжорна” сръчните ни майстори транжори всеки ден прецизно обработват прясно българско месо с гарантирано качество и произход. Ние знаем, че за получаване на качествени меса и колбаси са необходими качествени суровини. Затова и охладеното свинско месо, което предлагаме, е от животни, отглеждани в българска ферма, с която поддържаме дългогодишни отношения.

В българските ферми, от които получаваме месо са създадени най-добри условия за производството на здрави животни и се спазват всички европейски изисквания за добиване на свинско месо с най-високо качество. Те са специализирани в отглеждането на съвременни породи прасета. Това са животни с изключителни кланични и вкусови качества, отговарящи на динамичния пазар на свинско месо, както в Европа, така и у нас.

Така ние, в „Наша транжорна” гарантираме винаги прясно и свежо месо с проверен произход и отлични вкусови белези. Продуктите от тази марка са с високо качество и изцяло български произход, обработени според най-новите тенденции и технологии при подготовката и предлагането на месо. И защото сме убедени, че консумацията на качествено свинско месо е от изключително значение за здравословния и балансиран режим на хранене, „Наша транжорна” се стреми да предложи на своите клиенти прясно, крехко и първокачествено свинско месо. То доставя на организма пълноценни белтъчини, които трудно могат да се набавят от храните с растителен произход. Съдържа витамин А и повечето витамини от група В, които са от особено значение за най-важните жизнени процеси. Добър източник е на желязо, селен и цинк, натрий, калий, магнезий и фосфор. Не съдържа въглехидрати, което му осигурява нисък гликемичен индекс. А той благоприятства за намаляването на инсулиновите нива.

Преди да достигне до твоята трапеза, вкусната и сочна пържола от „Наша транжорна” преминава през ръцете на нашите майстори месари, които с прецизност, любов и умения обработват месото до завършения му вид, който може да задоволи и най-изискания вкус.

НАША ТРАНЖОРНА