Българе в БулМаг

В разгара на летния туристически сезон във Варна се състоя премиерното представяне на новия сценичен проект, ко-продукция на Афиш събитие БЪЛГАРЕНационален фолклорен ансамбъл „БЪЛГАРЕ“   и Национална импресарска мрежа. Спектакълът “Как ще НИ стигнатамериканците?” се състоя на сцената на Летния театър в морската ни столица на 8 юли, понеделник, от 21 часа. Представлението се осъществи под патронажа на кмета на Варна Иван Портних и със съдействието на Община Варна.

Увлекателното околосветско пътешествие, представящо различни музикални стилове и културни традиции, очаквано акцентира върху най-богатия фолклор на планетата – българският. Въпреки това музикалната идилия премина и през България, Турция, Гърция, Италия, Франция, Англия, САЩ и Русия като представи емблематични музика, песни и танци.

Наред с основния участник -ансамбъл „БЪЛГАРЕ“, на варненска сцена Национална импресарска мрежа изведе едни от своите най-атрактивни артисти певци:триото тенори „Уникалните гласове“, Звезди („Ахат“), прекрасните сопрани от трио „Ле контессе“, дуета Крис и Велин, взривил церемонията при откриването на Европредседателството ни, родопския славей Албена Вескова, виртуозния гайдар Веселин Кузмов, бузукаря Даниел Стефанов и още популярни изпълнители. 

Шуменският комик - Крум Крумовглавно действащо лице в тази музикално-танцова одисея,представи префразиран, култовият въпрос на Тодор Колев от легендарното му тв шоу.

С много закачка хумористичното шоу разкри универсалния талант на българите да се наложат във всяка сфера на изкуството и шоу бизнеса.

Спектакълът е създаден от амбициозния хореограф и режисьор Христо Димитров - създател на НФА „БЪЛГАРЕ“, на триото тенори „Уникалните гласове“, Фестивала на фолклорната носия в Жеравна, телевизия Българе и ред други мащабни културни и патриотични идеи и събития. 

В това двучасово представление, зрителите успяха да се заредят с положителни емоции и гордост от българския ни народ. Всички жители и гости на Варна, които успяха да зърнат едно от първите представяния на този интригуващ спектакъл в страната, намериха по нещо за себе си, и си тръгнаха заредени от различните музикални стилове, културни традиции и атрактивното шоу.

Хоро БЪЛГАРЕ

Магазини BulMag както винаги подкрепиха Ансамбъл "Българе" и техния спектакъл.

На следващия ден Ансамбъл "Българе" и Ансамбъл "Варна" снимаха реклама за продукти Българе в BulMag, Гранд Мол Варна. Макар че снимачния процес продължи 8 часа и се реализира през деня между стилажите, клиентите на магазина с удоволствие се спираха да се насладят на този уникален процес и необикновено шоу. Настроението беше страхотно, преповдигнато и изпълнено с позитивизъм. Клиентите снимаха, плакаха, някои дори танцуваха! 

Представление БЪЛГАРЕ

Продукти Българе може да намерите в магазини BulMag или на нашия сайт

Само сега млечни продукти Бългaре на -10% отстъпка!

Млечни продукти БЪЛГАРЕ

Банер БЪЛГАРЕ