Black Friday в BulMag

Публикувано на 

Скъпи приятели,

И през 2018г. за трета поредна година Верига магазини BulMag ще проведе набралото голяма популярност през последните години шопинг събитие – „Black Friday“! Акцията ще се проведе на 23-и ноември 2018 г във всички магазини BulMag, както и в онлайн магазина www.bulmag.org и ще предложи разнообразие от продукти с отстъпки до – 60%.

Супермаркети BulMag са първата хранителна верига в България, която провежда кампанията „Black Friday“.

История на Black Friday

Традицията „Black Friday“ тръгва от САЩ. Терминът се появява за пръв път във Филаделфия в началото на 60-те години на ХХ век. С него служители на местната полиция са наричали петъка след Деня на Благодарността заради големите задръствания по пътищата. Така през годините този петък – в края на месец ноември, наричан Black Friday започва да бележи началото на голямото коледно пазаруване и се превръща в деня с най-големи намаления през цялата година. В последствие Black Friday кампании започват да се провеждат и в онлайн магазините в редица страни.

В България „Black Friday“ акции се случват едва през последните 5-6 години, като най-масовите от тях са в интернет – в онлайн магазините.

За пръв път в България през 2016 година Верига магазини BulMag провежда кампанията „Black Friday“ с предимно хранителни продукти.  Събитието се радва на особен интерес от страна на клиентите и бележи ръст на потребителската активност с всяка следваща година.

„Black Friday“ 2018 година 

През тази година събитието „Black Friday“ ще се проведе на 23-и ноември във всички магазини BulMag, а намаленията ще продължат до края на деня, но не забравяйте, че всяка оферта е до изчерпване на количествата.

За пръв път през 2018 година кампанията „Black Friday“ ще се проведе и в онлайн магазина ни www.bulmag.org, където нашите клиенти ще имат възможност спокойно и в удобно за тях време да се запознаят и разгледат избраните предложения от акцията.

Очакват Ви отстъпки до – 60% на избрани продукти в различни категории!

23-и ноември 2018г - „Black Friday“ – Готови ли сте за големи намаления?