Аматьорски футболен турнир „BulMag Cup Обзор 2018“

Публикувано на 

Аматьорски футболен турнир BulMag Cup Обзор 2018“ ще се проведе на 14, 15 и 16-и септември 2018г. в Почивна база BulMag в гр.Обзор. Турнирът се организира от „Трънчев“ ООД за първа година. Право на участие имат всички лица, навършили 18 години.

Регламент на турнира:

В Турнира могат да участват до 8 аматьорски футболни отбора, които ще бъдат разпределени чрез жребий в 2 квалификационни групи от по 4 отбора. Всеки отбор се състои от 6 (шест) състезатели + до 4 резервни състезатели. В групите се играе всеки срещу всеки. За победа отборите получават по 3 точки, за равенство 1, а за загуба 0. Класирането се извършва на базата на спечелените точки. Времетраенето на срещите е 2 полувремена по 15 минути. Смените на играчите са неограничени. Състезателите играят с футболни екипи и футболни обувки тип „стоножки“/без бутони/. Теренът е изкуствена трева.

Първи етап – Квалификации/14 и 15-и септември/

14-и септември - Настаняване на отборите, техните фенове и гости.

15-и септември – Квалификации. Квалификационните мачове ще се провеждат с участието на до 8 отбора, разпределени чрез жребий в 2 групи от по 4 отбора. В Квалификациите се играе всеки срещу всеки, както следва:

А – В              B – C              E – F              F – G

А – C              B – D             E – G              F – H

A – D             C – D              E – H             G - H

Втори етап – Полуфинал/16-и септември/

В полуфиналните турнири участват до 8 отбора. Играят се директни елиминации. Класиралите се на първо и второ място във всяка от групите се надпреварват в директни елиминации за Големия Финал. Загубилите полуфиналните двубои отбори участват в срещите на директни елиминации за определяне на трето и четвърто място в Турнира.

Трети етап – Финал/16-и септември/

Във Финалният турнир участват 4 отбора, които в срещи на директни елиминации разпределят първите четири места в Турнира. В срещите на директна елиминация при равенство продължения не се играят, а победителят се излъчва чрез изпълнение на дузпи /по три, а при ново равенство - по една, до определяне на победител/. Награждаване на победителите.

            Всеки отбор трябва да представи списък на състава на отбора, съдържащ трите имена на състезателите, документ за преминат предсъстезателен медицински преглед и списък-декларация по образец, подписана от всеки състезател.

            Състезателите се регистрират на интернет страницата на Турнира www.bulmag.org от капитана (мениджъра) на отбора. При регистрацията е задължително да се регистрират минимум 6 състезатели+резервните състезатели. На турнира могат да присъстват и членове на семейството, близки или роднини на състезателите, както и техни фенове или приятели. Регистрирането им за участие в турнира трябва да бъде извършено от капитана (мениджъра) на отбора, за да могат да ползват определената пакетна цена. Краен срок за записване: 02.09.2018 г

Цени:

За всеки състезател/+резервите/ е определена пакетна цена за нощувка и храна/закуска, обяд и вечеря/ за целия престой в размер на 50 лв. За всеки придружител на играч от отбора/член на семейството, близък, приятел/, регистриран от капитана на отбора в Общата заявка за участие, пакетната цена за целия престой е 45 лв.

Цената включва: 14.09.2018г – вечеря+нощувка

15.09.2018г – закуска, обяд и вечеря+нощувка

16.09.2018г – закуска и обяд

Деца до 6 години се настаняват безплатно. Деца от 6 до 14 години заплащат 10 лв на ден за нощувка без да ползват храна. Деца над 14 години се таксуват като възрастен.

            След получаване на отборната заявка за участие, организаторите ще се свържат с капитаните на отборите за уточняване на настаняването и участието им в Турнира. В седмицата 3.09-07.09.2018г, след установяване на окончателния брой отбори, ще бъде изтеглен жребий за провеждане на футболните срещи. Изтегленият жребий и Програмата на Турнира ще се публикуват на интернет страницата на Турнира www.bulmag.org.

За всички, които обичат Футбола – Да играем Fair Play и да се забавляваме заедно!

14, 15 и 16 септември

Почивна база BulMag се превръща в арена на истински футболни страсти, вълнуващи емоции, много настроение, изненади и награди!

 

За повече информация:
тел.054 850 850 / моб. тел.0894 125 129
Понеделник - Петък
8.00ч - 17.00ч

Очакваме Вашите заявки за участие до 02.09.2018г

Заявете участие от тук