Хитрини, които да използваш в сайта BulMag.org

Хитринки за сайта

В днешната хитрина ще Ви споделим възможности, които BulMag сайта предлага както и няколко трика, които може да прилагате за улеснение на живота!

Брошура с линкове

Всяка седмица излиза нова брошура пълна с промоции, нови предложения и дори игри. Брошурата може да видите от ТУК. За Ваше улеснение нашите страхотни колеги са сложили линкове към всеки един продукт в брошурата, за да е по-удобно за Вас да намерите, разгледате и/или поръчате всичко за нула време!

Как да отвориш брошурата

Любимци

Когато си направите профил в www.BulMag.org може да създавате списъци с любими продукти, които да поръчате по-късно или които да използвате като списък по-време на пазар, за да не забравите нещо. Също така ако всяка седмица пазарувате едни и същи основни продукти, сложете ги в списък и няма да Ви се налага всеки път да търсите продуктите наново.

80% от поръчките, които получаваме се препокриват с предишните поръчки на клиента. За това решихме да Ви улесним и добавихме бутон, с който може да поръчате същата поръчка отново! Да! Само с един бутон!

Списък с любими

Коментари и оценки

Ако харесвате или не харесвате някой от продуктите на нашия сайт и искате да изкажете мнение, с което да помогнете на следващи клиенти, вече може да го направите като дадете оценка от 0 до 5 и/или напишете коментар!

Мнения за продукти

BulMag анкета и мнения

В сайта на BulMag може да намерите не само мнения на клиенти, които са изпробвали нашите услуги, но и да изкажете своето, като попълните анкета BulMag. Попълването на тази анкета автоматично Ви включва към месечна томбола, в която 5-ма печелят 30 лв ваучер за пазаруване!

Мнения виж от ТУК

BulMag анкета виж от ТУК

Мнения на клиенти

Анкета с награди

Седмичен мейл бюлетин

Ако не ни следите в социалните мрежи, не получавате седмична брошура, а и не искате да влизате специално да я търсите, значи това е за Вас! Всяка седмица изпращаме имейл пълен с промоции, новини, специални предложения, печеливши от нашите игри и томболи, а понякога и подаръци! В имейла ще намерите и брошурата! Ако желаете да се абонирате за тези специални имейли може да го направите най-отдолу на сайта на BulMag в синьото поле. (показано на снимката)

Абонирай се за седмичния бюлетин

BulMag Drive

Може би сте забелязали, че при онлайн поръчка имате опция ‘’Ще си взема продуктите от BulMag Drive’’. Това означава, че нашите колеги ще приготвят Вашата поръчка, а Вие ще минете да си я вземете от най-големия магазин BulMag във Вашият град. Тази услуга е напълно безплатна и улеснява живота на всеки домакин! Няма опашки, чакания, губене на време в коридорите на магазина.

А може и без да чакате да се възползвате от услугите предоставени в магазина като:

- да нарежем поръчаната от Вас диня

- да почистим поръчаната от Вас риба

- да обелим и нарежем поръчаната от Вас луканка/суджук

- да смелим на кайма поръчаното от Вас месо

Възползвай се от BulMag Drive


Надяваме се да сме Ви помогнали и да сме улеснили Вашето преживяване в сайта на BulMag! Намерете ни във Facebook, Instagram и Tik Tok  - и споделете своето мнение и/или задайте Вашите въпроси!