Лято с BulMag

Публикувано на

Глътка свежест близо до Вас
Лятото е време за море, за почивка , забавления и отмора! Наред с всички приятни изживявания,  които ни предлага, лятото ни носи и много горещи дни. Търсейки прохлада и спасение от парещите слънчеви лъчи, ние от BulMag решихме  да внесем малко свежест и ведрина в напрегнатото и топло ежедневие на хиляди наши съграждани.


Инициативата:


Всичко започна съвсем спонтанно. В горещ летен ден, това, от което има най-голяма нужда всеки човек, е водата. Дали, обаче всеки носи със себе си и има под ръка вода?
Така започна всичко – с решението да подарим глътка свежест на колкото се може повече хора. Редица наши служители – млади и усмихнати момичета и момчета с радост откликнаха на идеята. Раздадохме водички първо в град Шумен. Приветливите лица и пълни с приятна изненада погледи на хората, ни мотивираха да повторим акцията и в град Търговище, а после и в Дулово. Така, акцията ни се превърна в инициатива.

Четвърта поредна година:

За четвърта поредна година ние от BulMag успяхме да разхладим лятото и да подарим глътка свежест на хиляди хора. Всяка година в горещите летни дни раздаваме 10 000 водички BulMag и радваме жителите на град Шумен, Търговище и Дулово. За втора година инициативата ни обхваща и град Варна, където подарихме усмивки и освежихме деня на хиляди варненци и гости на града в кв. Владиславово, в Морската градина и в Grand Mall Варна.


Не смятаме да спираме дотук. Ще продължаваме с инициативите!


Очакват Ви още летни изненади!