BulMag с награда „Спасител на детството“

Публикувано на 

     Наградите “Спасители на детството” се връчват за трета поредна година за принос в развитието на приемната грижа в България. Инициатор и учредител на тази инициатива е Националната асоциация за приемна грижа – това е единствената българска неправителствена организация, учредена от приемни родители и професионалисти, които вярват, че за хиляди деца без родителска грижа в България най-добрата алтернатива за живот извън институция е приемното семейство.

  Церемонията и тази година бе организирана от Националната асоциация за приемна грижа с подкрепата на А1 България. Водещи на събитието бяха водещата на бТВ Новините Лиляна Боянова и актьорът Кирил Недков. Музикални комплименти по време на церемонията поднесе победителката в „Гласът на България“ – Ния Петрова. Заедно с домакините от асоциацията по приемна грижа те посрещнаха повече от 140 специални гости и приятели на споделената грижа за изоставени деца в риск.

Награда "Спасител на детството"

В рамките на събитието бяха отличени приемни родители, социални работници, осиновители, детски организации и др.

     Компанията BulMag получи специална награда „Спасител на детството“ за своята подкрепа към приемната грижа и към децата в приемни семейства. В началото на месец септември 2018 година Верига магазини BulMag оказаха финансово съдействие и реализираха една незабравима ваканция на над 50 приемни деца и техните приемни семейства в Почивна база BulMag в град Обзор.

     Екипът на магазини BulMag сърдечно благодари на Националната асоциация за приемна грижа за оказаната чест и признание, и желае много кураж и успехи на всички, приели в сърцата си приемната грижа и отдали живота си на тази благородна кауза. Щастливи сме, да бъдем част от това голямо семейство и че можем да допринесем за развитието на приемната грижа в България.

Защото Приемната грижа съхранява и развива най-ценния капитал на едно общество – децата. Приемната грижа спасява детството и създава личности.