Топ 6 неща, които да вземеш на море с теб!

ТОП 6 неща за море

Мечтаеш за море? Сезонът на отпуските е вече тук, време е да се отпуснеш и да се приготвиш за релакс на брега на любим летен курорт. Но преди това нека се погрижим за багажа и петте най-важни неща, които задължително трябва да включим в него.

Вода и плодове

На първо място следва да се заредим с много вода, тъй като хидратацията е важна част от престоя на плажа. Пийте поне по два литра на ден, за да поддържате тялото си добре снабдено с вода. Не забравяйте да сложите в багажа си и нещо свежо за хапване, в супермаркет BulMag в GrandMall Varna сме приготвили разнообразие от фрешове и свежи салати в кутия - готови за плажа!

Бански и хавлия

Най-важното за багажа е тоалета за плажа. На къде без бански и хавлия? Разбира се, винаги има вариант да си закупите такива и на курорта, на който отивате. Но при всички варианти е много по-удобно и изготно, когато си носиш свои.

Удобни чехли за плажа

Едно от най-важните неща, които да носиш със себе си са удобни чехли - време е да захвърлиш затворените обувки! По този начин ще си осигуриш удобство през лятната почивка и прохлада за краката. Безгрижните боси крака са задължителни за плажа, но понякога пясъкът е толкова горещ, че по-добре да се застраховаме с чифт удобни чехли.

Слънцезащитни продукти

Абсолютно задължителна част не само за лятната почивка, но и за ежедневието е слънцезащитата! Горещите слънчеви лъчи са много вредни за кожата и е важно да се предпазим от тяхното влияние. Освен това на никой не би му било приятно да получи изгаряне на кожата още в първия ден от почивката си и след това да изпитва дискомфорт през цялото време. Погрижете се да вземете подходящия за конкретната кожа фактор.

Приятно четиво

За да бъде още по-спокойна и релаксираща почивка си вземете любима книга, на която да се насладите докато се препичате на плажа. Ако не сте любител на четенето, винаги можете да си вземете слушалки и да слушате музика.

Зарядни

Разбира се, да не забравим най-важното – зарядните! За да сте спокойни, че ще направите достатъчно снимки от ваканцията заредете добре телефони и фотоапарати и дръжте зарядните в най-близкия джоб на раницата/сака.

Не пропускайте да оптимизирате и конкретизирате при приготвянето на багажа за лятната почивка. Много по-лесно е, когато имате списък с всичко нужно за периода, за който ще отсъствате от вкъщи. Организацията ще помогне за удобството и релакса по време на цялата ваканцията. Приятна почивка!