Идеи за подаръци за Свети Валентин

Идеи за подаръци за Свети Валентин

14 Февруари е точно зад ъгъла и започна да се усеща паниката от неизбрани подаръци. Дали ще е за гадже, съпруг/а, родител или дори някой приятел, цветя и сърца са оригиналният подарък. Но ние ще Ви дадем няколко от нашите идеикоито може да намерите в магазина Близо до Вас или дори да поръчате онлайн с експресна доставка до дома! Разбира се, всеки човек е различен и трябва да помислите какво ще се хареса на Вашия любим! Дали ще е първи вариант, втори или дори комбинация от няколко идеи в красива кутия, важното е да е от сърце!

Жени:

1. Бонбони и виноБонбони и вино

Никога няма да сбъркате с шоколад! Дори с днешните диети, винаги е хубаво да има поне един ден, в който да се отдадете на изкушения. А виното е, за да има с какво да преглътнете шоколада.

2. Плюшени играчки

Дали е от рекламната кампания, която компаниите правят покрай този специален празник на любовта или заради нещо друго..но всяко момиче си е мечтало за онези големи плюшени мечоци поне веднъж в живота. Дори и това може да намерите при нас! А ако не искате да се чудите как да се приберете с огромна мечка на гърба, оставете на нас доставката.

3. КнигиКнига

Няма по-хубаво чувство от това да се прибереш и да релаксираш с някоя хубава книга. Това е един от подаръците, с които със сигурност няма да сбъркате!

4. Свещ

Затъмнена светлина, сладък аромат.. Свещи! Романтика и половина! А дори да не се използват за 14 Февруари, правят чудесен подарък за релаксация през всеки друг ден!

5. Черна техника

Спокойно! Не говорим за печки и тигани, а за любими на всяка жена продукти, като преса и маша за коса или дори луксозна кафемашина, която прави невероятно, вкусно кафе, придаващо щастие всяка сутрин! А защо не и да се изхитрите и да вземете чисто нов телевизор! В BulMag са дори на промоция! Възползвайте се докато е време! Подарък за нея, подарък за Вас!

6. Комплекти

Ако Вашата любима харесва козметиката, дошли сте на точното място! В нашите магазини ще намерите огромна селекция от козметични комплекти. За лице, за коса, за тяло, парфюми, кремове, маски… Изборът е голям!

А ако все още се колебаете, универсален подарък са комплектите предназначени за различни случаи като например комплект за вана. Вземете свещ, книга, вино с чаши, бонбони и соли за вана. Сложете всичко това в красива кутия или кошница и воала! Вие сте най-добрият на света!

Мъже:

1. Машинки за подстригване

Някой луксозен тример или друга машинка биха били в страхотна полза, особено в ден като този, когато той иска да Ви изведе на супер специална романтична среща.

2. Приспособления за тренировкиПособия за тренировки

Чухме, че тренировките били модерни…полезни за здравето, а и стоели красиво. Ако и Вашият любим си пада по това, само от един магазин може да го екипирате с всичко нужно. Спортни неопренови дрехи, наколенки, ръкавици… Дори уреди за домашни тренировки! Лостове, пружини и въртящи се стойки! В BulMag май наистина има всичко. 

3. Комплекти

Никаква дискриминация! Освен женски комплекти, при нас ще намерите страхотни вариации от козметични комплекти и за по-силния пол!

4. Алкохол

Да не забравяме все пак, че освен Свети Валентин, на 14 Февруари празнуваме и Трифон Зарезан! А ако Вашият любим не е фен на виното, един алкохолен комплект, било то уиски, водка или някоя отлежала ракия, с две чаши от лимитирана колекция, със сигурност ще му стоплят сърцето!

Надяваме се нашите идеи да са Ви харесали и да са Ви помогнали. Влезте в нашия онлайн сайт за още предложения – www.BulMag.org

И не забравяйте! Не е нужен специален ден, за да покажете на Вашия специален човек, че го обичате!