Половин година BulMag.org

Публикувано на 

Ако пазаруването Ви изморява и не обичате да се редите на дълги опашки?

Искате повече свободно време за Вас и Вашето семейство?

Магазини BulMag имат бързо и лесно решение. Ние вярваме, че ежедневното пазаруване трябва да е безпроблемно и комфортно преживяване. Какво по-лесно и приятно от пазаруване в удобството на дома.

Ето защо развихме BulMag Оnline shop & Доставка, за да предложим достъпно и практично решение, което ще Ви спести много време. Тук имате възможност да разглеждате целия асортимент онлайн, спокойно и лесно да направите своята поръчка и да изберете най-удобното за Вас време, в което да я получите. Ние Ви предлагаме бърза доставка до вратата на Вашия дом, вила, офис или работа.

Заменете досадното лутане в магазина с приятни моменти, споделени с любимите хора, с игри, забавления и разходка с децата или просто с малко спокойствие и заслужена почивка след дългия работен ден!

Защо да пазарувам онлайн?

Мнозина от Вас вероятно се притесняват от онлайн пазаруването и си задават редица въпроси относно качеството на продуктите, които ще получат, времето за доставка или цената на услугата. За всички тях ние имаме точни отговори.

Верига супермаркети BulMag имат 21 години опит в осигуряването на качествени хранителни и нехранителни стоки. Продуктите от Вашата поръчка се подготвят непосредствено преди времето, което сте посочили за доставка. Нашите служители внимателно подбират всички Ваши продукти, така че, те да бъдат наистина пресни, свежи и качествени.  Дори да имате специални изисквания към някои от стоките, ние ще се съобразим с Вашите желания. Автомобилите на BulMag са специално оборудвани с хладилни отделения с цел да запазим свежестта и качеството на продуктите.

Насладете се на възможността спокойно и в удобно за Вас време да подберете необходимите продукти, да разгледате седмичните ни промоционални предложения и така да планирате седмичните си покупки. Цените в нашия онлайн магазин са същите, както и в останалите ни магазини. За да сте сигурни, че поръчката Ви е приета успешно, на посочения имейл ние ще Ви изпратим потвърждение и допълнителна информация за поръчката, както и очакваната дата на доставка.

Вие определяте кога искате да получите своята поръчка като изберете най-удобното за Вас време. Ние предлагаме бърза доставка до вратата на Вашия дом, вила, офис или работно място. Извършваме доставки всеки ден от 09:00 до 20:00 ч. И за да Ви бъдем максимално полезни можем да доставим Вашите продукти експресно, в рамките на 1 час.

Притеснявате се, че торбите Ви са тежки и обемисти, а има много стъпала за изкачване, асансьорът Ви не работи или сте трудно подвижни? Това е наша грижа. Служителите ни са любезни и учтиви, и с усмивка ще качат тежките торби до вратата вместо Вас.

При всяка доставка ние Ви даваме възможност да проверите, че продуктите са точно тези, които сте си поръчали. Ако някои стоки не са в изрядно състояние, Ваше право е да откажете поръчката. Дори впоследствие да решите, че някой закупен продукт не Ви харесва, може да го върнете или смените във всеки магазин BulMag, стига целостта на опаковката да не е нарушена.

Не мислете и за цената на доставката. Тя е съвсем достъпна, а при поръчка на стойност над 50 лв получавате безплатна или по-ниска цена на стандартна доставка.

Може да платите Вашата поръчка по няколко начина:

- с наложен платеж – плащане в брой при доставка;

- с кредитна или дебитна карта при доставка;

- с ваучери за храна.

Искате да изненадате любим човек или приятел с подарък за специален повод?

Имате възрастни роднини или близки, далеч от Вас, на които искате да помогнете и да зарадвате?

Ние Ви предлагаме възможност за доставка до всяка точка на България, за която плащате единствено стойността на куриерската услуга, без допълнителна надценка.

www.BulMag.org - Вече сме на половин година!

Пазаруването онлайн бързо се разраства и това го доказват всички наши клиенти, които ни си довериха и предпочетоха тази услуга.  През изтеклата половин година ние:

  • Доставихме над 3000 поръчки
  • Разширихме обхвата на доставките до над 30 населени места в областите Варна, Шумен и Търговище
  • Предлагаме над 20 000 артикула, включително свежи цветя и лекарства, продавани без рецепта
  • Всеки ден помагаме на десетки домакинства и възрастни хора със седмичното пазаруване на хранителни стоки
  • Осигурихме повече свободно време за себе си и за семейството на толкова много хора

Половин година, през която не спираме да се развиваме и да растем заедно с Вас, да подобряваме услугите си и да Ви предлагаме бърза доставка в удобно време, качествени продукти и отлично обслужване.

BulMag онлайн на половин година

Вече сме на половин година и както подобава, ще раздаваме подаръци. Чисто нов скутер KYMKO AGILITY 16+50 4Т търси своя притежател. Пазарувайте онлайн на www.bulmag.org в периода - 01.08.2018 – 31.08.2018г включително за минимум 50 лв и автоматично участвате в играта за спечелване на страхотен скутер. Всяка поръчка над обявената сума увеличава шансовете Ви за наградата!

Всички поръчки над 50 лв в рамките на градовете Варна, Шумен и Търговище са с безплатна стандартна* доставка.

И ако все още се чудите „Защо онлайн“, ние Ви даваме отговора:

  • Избирате от над 26 000 продукти, включително лекарства без рецепта
  • Винаги подбираме най-пресните и свежи продукти и ги доставяме още същия ден в избран от Вас часови интервал
  • Плащате лесно и удобно в брой или с банкова карта и трупате отстъпки във Вашата карта BulMag
  • Всичко необходимо до вратата на дома Ви, поднесено с усмивка

 

www.BulMag.org - Времето е пари, пазарувайте онлайн.

Продължаваме заедно напред с по-удобно пазаруване и повече спестено време за семейството.