Поръчай онлайн лесно и удобно!

Публикувано на 

На bulmag.org може да избирате между над 26 000 продукта, да спестите време и пари като планирате седмичните си покупки, а ние ще Ви ги доставим сигурно и безопасно до входната врата в удобно за Вас време. 

Хиляди домакинства вече ни се довериха. За нас от първостепенно значение винаги са били нуждите на нашите клиенти, затова е изключително важно обратната връзка и комуникацията с потребителите да бъде лесен и полезен и за двете страни процес.

Винаги сме били на разположение за съдействие при финализиране на поръчката, добавяне на продукти или промяна в часа и времето за доставка. Ако нещо не ви е ясно или искате да получите още информация за даден продукт ще се радваме да се свържете с нас, а ние с удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси. 

Ето как може да го направите:

1. Може да ни пишете на имейл през тази контактна форма или през Ваш имейл клиент ТУК. Имейлът, чрез който може да се свържете с нас е: office@bulmag.org. Ако не разполагате с имейл в полето Мейл:* посочете Ваш телефон или друга контактна форма. 

- Отговаряме на имейл от Понеделник до Неделя от 8:00 до 22:00ч.

2. Може също да ни пишете във Facebook на нашата BulMag страница.

- Отговаряме на съобщенията във Facebook от Понеделник до Неделя от 8:00 до 22:00ч

3. Не се колебайте да ни пишете по Viber на телефон 0897 92 92 02. 

4. Ако желаете може да ни потърсите и на телефон 054/850 850.

- Отговаряме на телефонната централа от Понеделник до Неделя от 8:00 до 20:30ч

Поръчки по телефон не приемаме. Може да пуснете Вашата поръчка през сайта ни или да ни я изпратите, като имейл или съобщение. 

Не се колебайте да се свържете с нас. Насреща сме за Вашите въпроси.