Tupperware продукти в BulMag Grand Mall

Публикувано на 

Историята на марката Tupperware датира от средата на 20ти век, когато Ърл Тапър успява да синтезира материал, който е достатъчно гъвкав, устойчив, лек, без мирис, нетоксичен и безвреден за хората. Тапър патентова и гениалният херметически Тапър капак, който внедрява в неговите продукти. Идеята на Ърл е да предпазва хранителните продукти в условията на характерните за времето газови и електрически хладилници.

Кои са Tupperware?Продукти Tupperware

Tupperware e компания, която произвежда продукти, които да са в ежедневна помощ на хората, вече повече от 70 години. Основния фокус винаги е бил върху спестяване на време и пари за клиентите на марката. Запазването на храната свежа винаги е било цел на Tupperware.

Към днешна дата портфолиото на Tupperware се простира от съдове за съхранение на хранителни продукти, през такива за подготовка и сервиране и стига до цялостни линии от висококачествени сетове за готвене. 

Иновативни материали и технологии

Всеки си казва, че едва ли е толкова сложно да се произведе една бутилка, кутия за храна, прибори и други подобни. Истината е, че когато искаш да си отговорен към природата, да се грижиш за здравето на своите клиенти и едновременно с това да произведеш продукт устойчив във времето е нужно да си иновативен. В Tupperware ежедневно се изследват и търсят нови материали, които да отговарят на всички изисквания на държавните регулаторни институции от гледна точка на природосъобразност и материали, които Tupperware може да използва. Технологиите, които компанията вгражда в продуктите си са високоефективни и задоволяват в най-пълна степен нуждите и търсенията на клиентите им. Когато постоянно искаш да се развиваш, да даваш най-доброто на своите потребители, не спираш да търсиш възможности за подобрение. В Tupperware откриват материали и технологии, които са одобрени за използване и категоризирани от регулаторите, като освободени и несъдържащи BPA (Бисфенол А). Достигнали са етап, в който всеки произведен от тях продукт е 100% рециклируем и безопасен за човешкото здраве, ако се използва в съответствие с препоръките им - дори и тези предназначени за готвене и претопляне.

Всички продукти на Tupperware са придружени със специфична дългосрочна гаранция на материала и обръщат внимание на това, че се стараят да създадат нещо, което ще се използва многократно и за дълъг период от време.  

Топ продукти 

Tupperware продуктите са много и най-разнообразни. В следващите редове ще ви запознаем с 5-те най продавани продукта на компанията и техните предимства.

  1. Екстрашеф - това е високоефективен кухненски помощник, който работи без ток и е подходящ за нарязване, пасиране и разбъркване. С помощта на ножчето си с три остриета той нарязва чесън, лук, туршия, кисели краставички, сирене, шунка, варени яйца, маслини, обезкостено пилешко, сурова и сготвена риба. Може да пюрира сурови или варени плодове и зеленчуци. Раздробява хляб, сушени плодове или бисквити. Разбърква тесто за кекс, пай, мъфини или други десерти. Липсата на нужда от електричество го прави много удобен за къмпингуване.
  2. Вентсмарт - Това е кутия за съхранение на плодове и зеленчуци. Tupperware използва иновативна технология, която дава възможност да се контролира движението на кислород и въглероден диоксид в съда. Благодарение на това се гарантира възможно най-дълго запазване на продуктите свежи.
  3. Силиконова форма за печене на мъфини - Благодарение на високотехнологичния материал формата позволява да се използва многократно за дълъг период от време. Материала е устойчив на загряване, гъвкав, незалепващ, лек и безопасен за здравето.
  4. Спидишеф - високоефективен миксер без ток. Tupperware използват материали, които са изключително здрави и устойчиви във времето. Технологията на предаване на въртенето от дръжката към бъркалките подсигурява ефективност, като никоя друга. Може да се използва за всичко, като стандартния електрически миксер. Липсата на нужда от електричество го прави много удобен за къмпингуване.
  5. Еко бутилка - всички бутилки на Tupperware са направени от сертифицирани биоматериали. Разнообразието от цветове, форми и вместимост ги прави ергономични и лесно отговарят на нуждите и търсенията на всеки. След внимателен и обстоен анализ в Tupperware са изчислили, че всяка тяхна бутилка се равнява на 14 кг. по-малко пластмасови отпадъци. Изчислението е направено на база дневна консумация от 2 литра вода в пластмасови бутилки за еднократна употреба. Щанд на Tupperware в BulMag Grand Mall

Продуктовото портфолио е огромно, предложенията са много и кое от кое по привлекателни. Сигурни сме, че ще откриете това, което търсите в продуктите с марката Tupperware и ще подсигурите за вас най-доброто от което имате нужда, като заедно с това ще спомогнете за опазването на околната среда.

Защо да купиш от BulMag Супермаркет?

Ние от Супермаркети BulMag сме големи фенове на Tupperware продуктите. Ползваме ги, зареждаме ги, продаваме ги и сме много щастливи от това. Малко са магазините, където можете да откриете продукти с марката Tupperware, да ги видите наживо, да ги купите без да чакате доставка. В BulMag Супермаркет в Гранд Мол Варна имате тази възможност. Обособили сме щанд, на който се стараем да поддържаме топ продуктите на марката. Стараем се да отговаряме най-пълно на търсенията и нуждите на нашите клиенти.