Търговска верига BulMag търси регионални производители

Публикувано на 

Ние от българската търговска верига BulMag винаги сме подкрепяли българските производители. Наша основна цел е да предложим на своите клиенти голям избор от качествени продукти на утвърдени български производители. Каузата ни е чрез популяризиране на родното производство и вкус да съхраним българските традиции, фолклор, занаяти, храни и вина. Именно за това в постоянния асортимент в нашите магазини присъства огромна селекция от български продукти, с автентичен вкус и доказано качество. Основни групи храни, предлагани в търговските ни обекти, сред които млечни и месни продукти, хлебни изделия, зърнени храни, варива, свежи плодове и зеленчуци, консерви, както и много нехранителни стоки са произведени в България. Затова и нашата компания разполага със собствена транжорна и база за изкупуване на плодове и зеленчуци от български селскостопански производители.

Супермаркети BulMag години наред си партнират и работят успешно с редица български местни фирми, фабрики, ферми и производствени цехове. За да подкрепим родното производство, особено сега - в условия на криза, бихме искали да привлечем още регионални производители, чиято българска продукция и стоки да предложим в нашите търговски обекти.
За да сме максимално полезни за повече местни производители разчитаме на Вашата помощ.

Ако сте български производител или познавате такъв от областите Варна, Шумен, Търговище или Силистра и искате да работите с нас, изпратете ни информация за Вашите продукти и телефонен номер, а ние ще се свържем с Вас при първа възможност!

Заедно можем да подкрепим и съхраним българското производство!

Пишете ни на адрес: office@bulmag.org

Очакваме Вашите предложения!

Защото сме Българи.