Всичко най-важно за FIFA World Cup Qatar 2022

Публикувано на 

Постарахме се да бъдем максимално полезни на нашите клиенти и да систематизираме всичко най-важно за световното първенство по футбол в Катар.

Това, с което ще се отличи това събитие от други подобни, е че се провежда в края на годината, а не както сме свикнали - през лятото. Мястото, на което ще се проведе обяснява тази промяна. Средните температури в Катар през лятото са около 42 градуса, а през ноември и декември са между 24 и 30 градуса - както гласи клишето "Перфектни условия за футбол, от най-високо ниво". Мачовете са разпределени в 5 града - Ал Вахра, Ал Кор, Ал Раян, Доха и Лусаил. 8 реновирани стадиона и други построени специално за събитието, ще бъдат арена на запомнящи се сблъсъци. Много се изписа и изговори за извънземните технологии, които ще бъдат вградени при изграждането и обновяването на тези внушителни съоръжения, но истината е, че в Катар просто обичат лукса. Парите, които се похарчиха за организацията на това събитие са далеч повече от похарчените за предходни форуми от този ранг, но възвръщаемостта, която се очаква, ще надхвърли всички предишни световни първенства. Рекламата, представянето и позиционирането на Катар, от една страна като туристическа, а от друга като среда подходяща за бизнес начинания и инвестиции - това е истинската цел, която гони държавата, когато прави една такава инвестиция. Но да не говорим за най-голямото и най-чакано футболно събитие, като за бизнес, от който се търсят само ползи. Футболът е за феновете - домакините определено знаят това. Постарали са се запалянковците, пропътували хиляди километри от различни краища на света, с цел да подкрепят своите отбори, да изживеят нещо наистина незабравимо.

Ние също знаем, че футболът е преди всичко игра, важно е да се забавляваме, да споделяме време с приятели, да изживяваме различни емоции докато се наслаждаваме на изпълнения от най-висока класа на терена. За да не ти липсват храни и напитки докато гледаш любимата игра, може да се възползваш от нашите промоционални предложения, като идете до най-близкия BulMag Супермаркет или поръчате онлайн - ние ще доставим до прага на вашия дом. В Катар ще бъде епично - подготви се!

За да не пропуснеш нещо от световното, систематизирахме информация за участниците от всяка група, дата и час на мачовете, както и по кой канал може да ги гледате:

Група АГрупа B

Група CГрупа D

Група EГрупа F

Група GГрупа H

Тук представяме и схема как продължава турнирът след груповата фаза.

Схема на турнира след преминаване на груповата фаза

Във Варна, феновете на играта, могат да посетят нашия магазин в Гранд Мол Варна на адрес ул. Андрей Сахаров 2 и да разберат дали могат да се сравняват с Роналдо. Могат да участват в организираната от нас игра и да спечелят страхотна награда - разбери повече за играта.